יום ראשון, 9 ביוני 2013

מתכון קל (תרתי משמע) לדג סלמון.

דג סלמון זה אחד הדברים הטעימים, הבריאים, והמשביעים.
השבוע,  עסוקה מעל לראש עם הקייטנה ועם מחשב בעייתי, הכנתי ממש תוך 10 דקות, דג משובח.
קניתי דג סלמון פרוס קפוא.
שלב א, לפתוח את השקית עם מספריים. להפעיך את הטוסטר לחיצה. כן, זה של הטוסטים.
שלב ב, לשים בטוסטר לחיצה נייר אפיה או שניים, לרסס מעט שמן זית, להניח את הדג הקפוא לזרות עליו מעט מלח. לסגור. לחכות 10 דקות בערך עד שתראו פסים כאלה על הדג וזהו, הגעתםלשלב ג: לאכול!  עם קצת לימון, או קצת מיונז עם חרדל.

יאאאמי!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה