יום ראשון, 12 במאי 2013

אורז מלא: לא מה שחשבתם.

אם המשכתם לקרא, בוודאי ניסיתם כבר כמה פעמים להכין אורז מלא, ללא הצלחה, כל פעם להתבאס מהריח מהמרקם וכו'.
גם אני ממש לא נהנתי מהאורז הזה עד שלמדתי מתכון מאמא שלי.
דבר ראשון: שטיפת האורז עד לקבלת מים צלולים. דבר שני,  השריה של יממה. ואז; ל2 כוסות אורז מלא 2 כוסות ורבע מים רותחים, כפית מלח, רבע כוס שמן (לכל הכמות) בסיר למיקרוגל, הוספתי מעט אבקת מרק בטעם עוף, ובילוי במיקרוגל עד שמוכן. אצלי לקח בערך חצי שעה. טעים מאוד חם וקר, בתור בסיס לסלט, עם טונה או חזה עוף מוקפץ. אחלה! מחזיק במקרר לפחות 5 ימים.
בתמונה: אורז מלא עם בטטות, קישואים, עגבניות,בצל ירוק, גמבה, מיץ לימון, אורגנו וזעתר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה